Kommunikationstræning for teknikere til ikke-teknikere

Lær at pitche og formidle og få alle ombord i projekterne – også ikke-teknikerne!
Stærk og tydelig projektkommunikation styrker din indtjening. Workshops og kurser, som skaber strategisk og målrettet kommunikation, både internt og eksternt.
Skræddersyet forløb til jer.

Kommunikationstræning – workshops eller forløb for tekniske ledere og specialister

Målrettet kommunikation for teknikere, som formidler til ikke-tekniske modtagere

Lær at kommunikere – både til myndigheder og til ikke-tekniske kunder og modtagere. Forstå, hvordan du skal målrette din formidling med GroComs workshop i kommunikationstræning.

God kommunikation betyder, at I vinder udbuddet, henter de bedste medarbejdere og får projektet gennemført inden for deadline. God kommunikation er penge værd på bundlinjen. Derfor er det godt at lære – og du kan lære det!

Kommunikationstræning med retning - lær at forklare din pointe på tre sætninger

Workshoppen henvender sig til dig, som har brug for en samlet retning i virksomhedens eller afdelingens kommunikation. Hvis emnet er kompliceret, skal du forklare det enkelt.

Kommunikationstræningen kan bruges både udadtil og internt. Jeg gennemgår jeres målgrupper, formål og budskaber – og jeg udfordrer og træner jer på en konstruktiv måde, så I styrker og optimerer jeres kommunikation.

Workshops til netop jeres kommunikationsbehov, fx projekt eller forandring 

GroComs workshop i kommunikationstræning kan tilrettelægges med særlig vægt på eksempelvis brug af sociale medier, employer branding, intern forandringskommunikation eller nye markeder. Oplagt til en strategidag eller et seminar for ledere og specialister. 

I får oplæg, værktøjer og konkrete arbejdsredskaber, så I efterfølgende kan udvikle kommunikationen i hele virksomheden.

Selv om jeg er kommunikationsuddannet og allerede har lært en masse om, hvordan man bliver helt skarp i sin kommunikation, så ramte Signes workshop bare fuldstændig mit behov! Med en superskarp intro til kommunikation og præsentation og en helt enkelt model, hjalp hun på få timer mig og de andre deltagere med at formulere helt skarpe pitches, der gør os meget mere præcise i vores fremtidige kommunikation.
Tea Lund Hammershøj

Projektkoordinator, Erhvervskolernes ElevOrganisation

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

5 + 2 =