Kommunikationstræning for virksomheder og organisationer

Styrk jeres branding og produktivitet: Workshop, som skaber stærk strategisk og målrettet kommunikation, både internt og eksternt. Skræddersyet forløb til jer.

Kommunikationstræning – workshop for virksomheden eller organisationen

Få kompetent kommunikationstræning til både intern og ekstern brug

Forstå hinanden og skab stærke strategiske mål med GroComs workshop i kommunikationstræning.

Kommunikation er at udtrykke hele jeres værdi og alt, hvad I er. Jeres formål, jeres vision, jeres branding og markedsføring og hvordan I bidrager i verden.

Kommunikationstræning med retning og formål

Workshoppen henvender sig til virksomheden eller afdelingen, som har brug for en samlet retning i jeres kommunikation. Kommunikationstræningen kan bruges både udadtil og internt. Vi gennemgår jeres målgrupper, formål og budskaber – og vi udfordrer og træner jer på en konstruktiv måde, så I styrker og optimerer jeres kommunikation.

Målrettede workshops til jeres kommunikationsbehov

GroComs workshop i kommunikationstræning kan tilrettelægges med særlig vægt på eksempelvis brug af sociale medier, employer branding, intern forandringskommunikation eller nye markeder.

I får oplæg, værktøjer og konkrete arbejdsredskaber, så I efterfølgende kan udvikle kommunikationen i hele virksomheden.

Selv om jeg er kommunikationsuddannet og allerede har lært en masse om, hvordan man bliver helt skarp i sin kommunikation, så ramte Signes workshop bare fuldstændig mit behov! Med en superskarp intro til kommunikation og præsentation og en helt enkelt model, hjalp hun på få timer mig og de andre deltagere med at formulere helt skarpe pitches, der gør os meget mere præcise i vores fremtidige kommunikation.

Tea Lund Hammershøj

Projektkoordinator, Erhvervskolernes ElevOrganisation

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

10 + 14 =