Præsentationsteknik

Præsentationsteknik for ledere og fagspecialister

Stærk og kompetent kommunikation med retning – til foredrag, sociale medier eller oplæg. Lær at tale klart og overbevisende og skab resultater hos tilhørerne.

Pitch mig i øret – kursus i præsentationsteknik

Kom på præsentationskursus hos GroCom og få gennemslagskraft

GroComs kurser i præsentationsteknik løfter ledere og fagspecialister. Styrk din scenepræsentation, dit pitch over for medierne eller dine interne oplæg over for forskellige afdelinger.

Er du så fagligt kompetent, at du har svært ved præsentation og kommunikation? Ryger du ud ad tangenter eller for meget ned i detaljer – og har du brug for en sikker, rød tråd til dine oplæg?

Så vil du få stor værdi ud af GroComs kursus i præsentationsteknik.

Præsentationsteknik, pitch og scenetræning

Du får en forrygende kursusdag, som kræver forberedelse og opmærksomhed. Vi gennemgår teknikker og guider deltagerne gennem øvelser inden for kommunikation, branding og markedsføring. Undervejs giver vi deltagerne målrettet feedback,

Til sidst pitcher I for hinanden, så du får dit eget træningspublikum for en dag.

Du får værktøjer og konkrete arbejdsredskaber med hjem, så du efterfølgende kan bruge teknikkerne i både tale og skrift.

Prisen for præsentationskurset er 2.995,- pr person. Max 6 deltagere pr. kursus.

“Pitch mig i øret” kan tilrettelægges som workshop til din afdeling eller virksomhed eller som eksternt kursus flere gange om året.

Se vores øvrige workshops og fyraftensmøder, som styrker dig og din virksomhed.

Som leder skal vores budskab være så klart og entydigt, at medarbejderne forstår, hvad vi mener, og ved, hvad de skal gøre. 

 Signes modeller og værktøj giver klarhed, forenkler og styrker budskabet.  Hendes skarpe og præcise guidning og ærlige tilbagemeldinger viser en stor faglighed, indlevelsesevne og erfaring.

Evabeth Mønster

dir., LMI Danmark A/S.

Inden workshoppen med Signe Lund havde jeg en fin fornemmelse af mit pitch, og alligevel blev jeg guidet til at blive endnu skarpere.

Signe er nærværende og giver mig følelsen af, at hun er oprigtigt interesseret i mig og mine budskaber. Hun vejleder med godt humør og stor professionalisme. Her efter workshoppen, er det blevet langt mere overskueligt at formidle mine budskaber præcist.

Anita Hummelshøj Mikkelsen

professionel person- og relationsudvikler.

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

2 + 14 =