Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation – rådgivning, udvikling og sparring

GroCom hjælper dig med, hvad du skal sige – og hvordan du skal sige det.

Jeg har 10 års erfaring som privat og offentlig ledelsesrådgiver. Ring uforpligtende i dag.

Få en stærk og erfaren sparringspartner til kommunikationsstrategien

GroCom tilbyder længere rådgivningsforløb, hvor jeg hjælper jer med at udvikle og eksekvere hele den strategiske kommunikation, brandingen og markedsføringen. Korrekt teknisk kommunikation – formidlet til ikke-teknikere.

I får klar besked – men I får også konstruktiv hjælp og rådgivning. Strategisk kommunikation er både ledelse, strategi og salg.

I får hjælp til at udvikle jeres budskaber og til at finde de mulige issues. Jeg støtter jer til at stå stærkt og forberedt i såvel intern kommunikation som ekstern PR, branding og markedsføring.

Også kompliceret faglig og teknisk kommunikation

GroCom er specialiseret i teknisk kommunikation og har rådgivet om og udviklet kommunikation for blandt andre byggebranchen, rådgivende ingeniører, anlæg og installationer, energi, medico, finans og erhvervsejendomme.

Jeg hjælper jer, som er stærke og fagligt kompetente inden for jeres felt – og som ønsker at styrke jeres kommunikation. I får udpeget de områder, som giver jer størst værdi for investeringen – og de forsømte områder, som kan give jer vanskeligheder.

Signe Lund har styr på kommunikative pointer og har fået min opmærksomhed hen på, hvem der skal informeres og hvad formålet er. Det giver kort og præcis information.

For mig er det vigtigt, at jeg selv skriver mine tekster, og det har givet mig stor værdi at have Signe Lund til at guide mig til at kommunikere teknisk viden til den rette modtager. Det bliver mere præcist på mindre plads. Kan varmt anbefale at bruge Signe Lund til at formidle mere målrettet.

Lillian Katrine Kofod

CEO, Vent2U

Signes workshop gjorde det klart, at tydelig kommunikation er essentiel, hvis du har noget på hjerte, som andre skal bruge til noget. Hun har stor faglig viden og en tilgang til emnet, som gør, at deltagerne både får ny viden og konkret læring og redskaber med hjem. Jeg vil absolut anbefale Signe, og jeg glæder mig selv til at få mere af hendes viden og redskaber på næste workshop. 

Marie Baad Holdt

Chefkonsulent, Ingerfair

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

6 + 1 =