Teknisk storytelling

Den lækre sproglige finish, som løfter din virksomhed til ekspertniveau.

Byg bro og skab koblinger med professionel teknisk kommunikation fra en kommunikationsrådgiver med 20 års erfaring.  

Klare og tydelige budskaber fra teknikere til ikke-teknikere.

 

Jeg hjælper med fx projektkommunikation, tilbudsskrivning, sociale medier og PR.

Jeg hjælper dig med din professionelle tekniske kommunikation

GroCom tilbyder sproglig finish til din tekniske kommunikation fra specialister til ikke-specialister. Med en baggrund som journalist på bl.a. Ingeniøren, Maskinmesteren, Dyrlægen og andre fagmagasiner hjælper jeg dig, som er teknisk ekspert. 

GroCom er en sikker samarbejdspartner med næsten 20 års erfaring fra medier og kommunikation. Jeg tilbyder hjælp med din årsrapport, tilbudsskrivning, dine sociale medier, pressemeddelelser, nyhedsbreve – eller hvis du skal grave i vejen og genere trafikken.  

Godt sprog og tydelige budskaber giver dig mindre bøvl og gladere kunder. Jeg kan skrive det hele for dig eller overtage med den lækre sproglige gennemgang, som løfter dit budskab op til ekspertniveau.

Jeg forstår, hvad du mener – og jeg sørger for, at du formidler det.

Jeg hjælper dig med at formidle din ekspertise til ikke-teknikere

Du skal selv pitche dine tekniske kompetencer – også til ikke-teknikere. Det hjælper jeg dig med at lære. God kommunikationstræning gør dig sikker i et mødelokale, på sociale medier eller når du skal hente investeringer til din virksomhed. 

Jeg træner ledere og specialister i teknisk storytelling, så dit budskab bliver klart og tydeligt for fx jurister, kapitalfonde, journalister eller andre uden for din virksomheder. Jeg kan også hjælpe dig med at formidle internt til de andre afdelinger, som måske tager sig af bryghus, flasker og kedler, mens du tager dig af selve bygningen.

Husk, at du er ekspert – det er derfor du har noget at tilbyde. Dine modtagere er ikke eksperter. Derfor har de brug for dig.  

God og enkel kommunikation kan betyde, at du vinder et millionudbud på Femern Bælt eller at du kommer på forsiden af Børsen. Jeg har hjulpet virksomheder med begge dele.

Strategisk udvikling af hele organisationen

Jeg har mere end 10 års erfaring med strategiudvikling som en del af kommunikationen, og jeg kan hjælpe med at udvikle og strømline hele organisationen. Du er ekspert på det tekniske felt, og jeg hjælper dig med at løfte det ud til modtagerne – både internt og eksternt. Med god strategisk kommunikation får du stærkere bundlinje for færre ressourcer.

 

 

 

GroCom. Grow communication. Grow compliance. Grow companies.

Signe improved my communication substantially by helping me define my purpose, audience, and how to walk the talk. Signes workshop is spellbinding and a “must”.

Bartek Rohard Warszawski

Independent Software Test Consultant, author, and trainer

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

7 + 1 =