Om GroCom

Vi træner ledere og specialister i kommunikation

 

Få stærk kommunikationstræning

Bag GroCom står Signe Lund, som har udviklet kommunikation og PR for flere end 200 virksomheder og organisationer.

Kommunikationstræning og præsentationsteknik
for ledere og fagspecialister

GroCom træner ledere og specialister i at levere et stærkt og velovervejet budskab. Også inden for komplicerede fagområder. GroCom er en sikker samarbejdspartner med næsten 20 års erfaring fra medier og kommunikation. Vi rådgiver politikere, erhvervsledere og organisationer, og vi udvikler gode og ordentlige budskaber.

Teknisk kommunikation og markedsføring

GroCom er specialiseret i teknisk kommunikation og har rådgivet eksempelvis rådgivende ingeniører, entreprenører, anlægs- og installationseksperter, energikonsulenter, revisorer, finansfolk, jurister og erhvervsmæglere. 

Specialister og faste projektpartnere

Knyttet til GroCom er et netværk af bl.a. webdesignere, eksperter i markedsføring på sociale medier, digitale kommunikatører, tekstforfattere, complianceeksperter og event managers. Ved større kampagner og rådgivningsforløb inddrager GroCom det projektteam, som opgaven kræver.

Signe Lund – Senior Communications Advisor

GroCom er ejet og drevet af Signe Lund, som har rådgivet om strategisk kommunikation siden 2010. Hun har arbejdet med både medietræning af direktører og politikere, PR og issue management for organisationer og erhvervsliv, analyse og digital kommunikation. Signe faciliterer forrygende workshops, vinkler skarpt og giver konstruktiv feedback med fokus på grøn profil og sort bundlinje.

Signe Lund er Senior Communications Advisor og ledelseskonsulent. Hun har fået en iværksætter på forsiden af Børsen, stået for rebrandingen af en landsdækkende erhvervskæde og har udviklet kommunikation, kampagner og markedsføring for flere end 200 virksomheder, organisationer og offentlige instanser.

Signe Lund har været kommunikations- og presseansvarlig i blandt andet Forsvarsministeriet, på Risø hos Dansk Dekommissionering, på Nationalmuseet og gennem fire år kommunikationsrådgiver på et privat kommunikationsbureau.

I privaten elsker Signe rock- og metalmusik, og hun headbanger, når hun læser korrektur. Hun arbejder frivilligt på metalfestivalen Copenhell.

Testimonial:

I er selv ude om det.

Steen Uffe Tommerup

Signes mand

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

9 + 2 =