Om GroCom

Teknisk storytelling, som giver din ekspertise den lækre sproglige finish.
Jeg hjælper dig med, hvad du skal fortælle – og hvordan du skal fortælle det.
Journalist og kommunikationsrådgiver med 20 års erfaring med tekniske virksomheder.

Professionel kommunikation for teknikere til ikke-teknikere 

Bag GroCom står Signe Lund, som har udviklet kommunikation og PR for flere end 200 virksomheder og organisationer. Ring til mig på 5355 4540

 

Kommunikation for ledere og fagspecialister

GroCom hjælper ledere og specialister med at kommunikere klart til ikke-specialister. Også inden for komplicerede fagområder. GroCom er en sikker samarbejdspartner med næsten 20 års erfaring fra medier og kommunikation. Jeg rådgiver virksomheder, erhvervsledere og organisationer, og jeg udvikler stærke og tydelige budskaber.

Teknisk kommunikation og markedsføring

GroCom er specialiseret i teknisk kommunikation og har udviklet PR, markedsføring, tilbud, projektkommunikation for eksempelvis rådgivende ingeniører, entreprenører, anlægs- og installationseksperter, energikonsulenter, revisorer, finansfolk, jurister og erhvervsmæglere. 

Specialister og faste projektpartnere

Knyttet til GroCom er et netværk af bl.a. webdesignere, eksperter i markedsføring på sociale medier, digitale kommunikatører, tekstforfattere, complianceeksperter og event managers. Ved større kampagner og rådgivningsforløb inddrager GroCom det projektteam, som opgaven kræver.

Signe Lund – Senior Communications Advisor

GroCom er ejet og drevet af Signe Lund, som har rådgivet om strategisk kommunikation siden 2010 og været journalist siden 2002.

Jeg har arbejdet med både medietræning af direktører og politikere, PR og issue management for organisationer og erhvervsliv, analyse og digital kommunikation. Jeg hjælper jer med professionel kommunikation, vinkler skarpt og giver konstruktiv feedback med fokus på grøn profil og sort bundlinje.  

Signe Lund har fået en iværksætter på forsiden af Børsen, stået for rebrandingen af en landsdækkende erhvervskæde og har udviklet kommunikation, kampagner og markedsføring for flere end 200 virksomheder, organisationer og offentlige instanser.  

Tidligere har jeg har været kommunikations- og presseansvarlig i blandt andet Forsvarsministeriet, på Risø hos Dansk Dekommissionering, på Nationalmuseet og gennem fire år kommunikationsrådgiver på et privat kommunikationsbureau. 

I privaten elsker jeg rock- og metalmusik, og jeg headbanger, når jeg læser korrektur. Jeg arbejder frivilligt på Copenhell.  

 

Vil du lære stærk kommunikation?

Sign’e dig op til GroComs nyhedsbrev og få Signes løbende kommunikationstræning.

Yes, det betyder, at du bliver registreret på en mailingliste – og den kan du selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Kontakt GroCom

GroCom

Tlf. 5355 4540

Kontakt mig på mail eller send en hurtig besked.

Send en besked

12 + 7 =