Velkommen til GroCom, som tilbyder kommunikationstræning for ledere og fagspecialister. Du kan booke os til foredrag, workshops og rådgivning om kommunikation, branding og markedsføring. Vi lærer dig de redskaber, som du burde have fået med fra folkeskolen – eksempelvis præsentationsteknik.

Samfundet burde have lært dig præsentationsteknik, for det er et vigtigt redskabsfag, som betyder penge på bundlinjen og gennemslagskraft i debatten. Du skal kunne holde et klart og tydeligt oplæg, pitche dig selv i en forhandling eller til en jobsamtale og engagere dine medarbejdere. Det lægger hele samfundet op til.

Men du har næppe lært at holde oplæg – og hvorfor lærer vi dog ikke det allerede i skolen? Du kan øge indtjeningen eller rekrutteringen betydeligt ved at kommunikere rigtigt. Og det er et spørgsmål om træning.

Så nu skal du op på ølkassen, fru/hr. direktør, afdelingsleder eller ekspert!

GroCom har 10 års kommunikationserfaring

Signe Lund, som er CEO i GroCom, har gennem ti år hjulpet både virksomheder, organisationer og offentlige instanser med deres strategiske kommunikation. Det kan du læse mere om her. Der er fortsat et stort behov, så dine faglige kompetencer kan komme i spil.

Du har en enorm viden, som vi andre har brug for. Du skal udvikle budskaberne og træne teknikkerne, så du brænder igennem. Det hjælper vi dig med – hele vejen. Alt det faglige kan du i forvejen. Vi er din personlige træner, som udfordrer dig , støtter dig og styrker dig til den bedste præstation, du nogensinde har leveret.

Du får ikke bare hjælp med, hvordan du skal præsentere. Du får også hjælp med hvad. Signe Lund er Senior Communications Advisor, og hun har rådgivet ministre, topledere og selvstændige siden 2010. Du får rådgivning, coaching og sparring, indtil du stråler på en scene eller foran et kamera – også du, som er introvert, nervøs og har sceneskræk.

Ring uforpligtende til GroCom på 5355 4540 og få en indledende samtale om, hvad du eller din virksomhed har brug for.

Book Signe Lund til en workshop i din virksomhed eller til et crashkursus i dit netværk. Eller kom på kursus i præsentationsteknik hos GroCom den sidste lørdag i måneden.

Så velkommen til GroCom!